Despre noi

 

Rade8-Minium-2-Sidebar-Utilities tools

Fitt Instal Trade, distribuitor materiale instalatii termice in Romania.

Detinem in permanenta stocuri din toata gama de produse si putem aproviziona rapid,eventualele repere care nu se gasesc.
Oferim firmelor de profil si montatorilor din Romania,preturi preferentiale si consultanta de specialitate cu produse de calitate.

Cu un portofoliu impresionant de colaboratori si un dinamism in crestere, reuseste sa ofere tuturor partenerilor, firme de instalatii care sunt in contact direct cu clientul final, un pachet de servicii la aceeasi inalta valoare ca si valoarea produselor Fitt Instal Trade furnizate.

Suntem firma care oferim cel mai bun suport tehnic, comercial si marketing firmelor partenere. Asta inseamna un suport neobisnuit pe piata romaneasca dat firmelor care lucreaza cu produse Fitt Instal Trade pentru castigarea lucrarilor, toate consultantele implicite activitatii de marketing mergand pana la contactul direct cu clientul final in sustinerea firmelor partenere.

Nu o data firme sau echipe de instalatori obisnuite cu un standard destul de scazut si tematoare in abordarea unor lucrari pretentioase au fost indrumate si consiliate pentru obtinerea unor rezultate remarcabile care pareau greu de obtinut.

Nu in ultimul rand conditii comerciale greu de atins, acest lucru insemnand pe langa preturi si discount-uri si o protectie reala a relatiei firmelor partenere cu beneficiarii finali.

Str. Tache Ionescu nr. 8, Pitesti, Arges, Romania
Telefon: 0727.665.554 /0758.339.942
Email: fitt.instal.trade@gmail.com
Mobil: +40727.665.554 /0758.339.942